Tømrerarbejde

Fra den enkelte tømreropgave til totalentrepriser

Tømrerarbejde

Står du og mangler en dygtig tømrer?

B.S. Byggeservice har 25 års erfaring inden for tømrerfaget og har i årenes løb lavet alt, hvad der er værd at lave som tømrer. Vi leverer altid professionelt tømrerarbejde til faste priser.

Vi får ofte at vide af vores kunder, at de opfatter os som fair og bundreelle. Det er vi rigtig glade for og stolte af. Vi gør en dyd ud af at tænke på, hvad der er smartest og bedst for kunden. Også hvis det indebærer, at vi sender opgaven videre til en af vores dygtige samarbejdspartnere.

Fra den enkelte tømreropgave til totalentreprisen

Vi påtager os både små og store tømreropgaver. Vi udskifter vinduer og døre, sætter dit nye køkken, din gipsvæg eller loft op, lægger trægulvet og bygger din træterrasse. Men vi tager også gerne styringen for totalentreprisen, hvis du skal have lavet hele 1. salen, bygget en tilbygning eller totalrenoveret din bolig. Vi har en stribe gode samarbejdspartnere, som vi kan trække på til opgaver, hvor der kræves andre håndværksfaglige kompetencer. Det er gode folk, som vi har haft et fint samarbejde med igennem en årrække, så vi kan stå inde for kvaliteten af deres arbejde.

Specialisering

Her på siden kan du læse mere om de opgaver, vi i særlig grad har specialiseret os indenfor. Opgaver, hvor vi udmærker os i forhold til vores konkurrenter, fordi vi har lavet rigtig mange af den type opgaver igennem 25 år. Det drejer sig især om carporte og udhuse.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Med base i Skibby kører vi til opgaver på hele Sjælland og Lolland-Falster samt Møn, hvis det giver mening for både os og kunden. Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Så får vi en god snak og finder sammen en løsning

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  B.S. Byggeservice har 25 års erfaring inden for tømrerfaget

  Anbefalinger

  Ny carport og have
  Vi kan på det varmeste anbefale Stig som jeres næste tømre eller total enterprice. Stig har opsat en flot carport med skur, 2 døre og isoleret gulv på 1,5 uge. Han er super dygtigt til sit håndværk, punktlig, overholder aftaler, til at stole på, kommer med alternative løsninger hvis det behøves/ønskes, altid i godt humør og ikke mindst ærlig. Udover vores caport har han også stået for at finde brolægger og gartner til omlægning af vores have og belægning hele vejen rundt om huset. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre håndværker 😀

  Anita Krauw

  Udestue og træterasse
  Drømmer du om ny udestue eller træterrasse så tag fat i Stig, 
  han laver det du godt ka’ li’

  Stig lytter til dine ønsker og
  kommer gerne med gode råd og finder muligheder, så jeg har fået en rigtig flot udestue som jeg glæder mig over hver dag.

  Efterfølgende har Stig lavet en stor flot træterrasse på 2 siden af mit hus, med tørreplads som den ene afslutning og træhegn incl. låge som den anden afslutning.

  Så er det tid til at udskifte min carport, det må dog vente til vi kommer ind i det nye år.

  Stig får klart anbefaling herfra.“

  Birgit Korsholm

  Opsætning af carport
  Vi fik opsat en ny carport.
  Vi fik en meget god og professionel betjening.
  Den skulle opsættes på eksisterende betonbefæstninger fra en tidligere carport.
  Den standard carport som vi fik leveret, blev meget fint tilpasset til de eksisterende befæstninger.
  Opsætningen blev leveret til den aftalte tid og pris.

  Stig Galberg Larsen

  Ring 40 15 80 62