Tagarbejde

Trænger dit tag til udskiftning?

Tagarbejde

Trænger dit tag til udskiftning? Når taget begynder at forfalde, gør du dig selv og dit hus en stor tjeneste ved at tage det alvorligt. Nyt tag er en væsentlig vedligeholdelse af dit hus, som beskytter og isolerer huset, så det kan holde i mange flere år frem.

B.S. Byggeservice har stor erfaring med alle former for tagarbejde.

Ofte ønsker vores kunder at gå fra eternittag til tegltag, og så kræver det som regel en forstærkning af spærene. Her er der brug for beregninger fra en ingeniør, hvilket vi gerne sørger for at skaffe til veje. Vi bygger naturligvis en eller flere kviste på taget, hvis du har brug for det i forbindelse med tagarbejdet.

Udskiftning af taget er også en god anledning til at få efterisoleret, så du fremover kan spare lidt på energien og varmeregningen. Det tager vi os naturligvis også af, og du kan være tryg ved, at vi kender og følger alle love og regler på området.   

B.S. Byggeservice lægger (næsten) alle typer af tage. Hvis det gælder tagpap, nøjes vi dog med klargøringen af plader og lader en tagpapmand tage sig af selve brændingen af tagpappet. Ellers lægger vi eternittag, tegltag og betontag. Der findes i dag mange forskellige typer tegl, som kommer i utallige farver, nuancer og glansfuldhed.

B.S. Byggeservice har 25 års erfaring med udskiftning af tage. Vi leverer professionelt håndværk og står for ærlig og reel kommunikation, samt faste priser. Det giver dig god tryghed for, at dit projekt kommer godt i hus.   

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Med base i Skibby kører vi til opgaver på hele Sjælland og Lolland-Falster samt Møn, hvis det giver mening for både os og kunden. Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Så får vi en god snak og finder sammen en løsning

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  B.S. Byggeservice har 25 års erfaring inden for tømrerfaget

  Anbefalinger

  Ny carport og have
  Vi kan på det varmeste anbefale Stig som jeres næste tømre eller total enterprice. Stig har opsat en flot carport med skur, 2 døre og isoleret gulv på 1,5 uge. Han er super dygtigt til sit håndværk, punktlig, overholder aftaler, til at stole på, kommer med alternative løsninger hvis det behøves/ønskes, altid i godt humør og ikke mindst ærlig. Udover vores caport har han også stået for at finde brolægger og gartner til omlægning af vores have og belægning hele vejen rundt om huset. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre håndværker 😀

  Anita Krauw

  Udestue og træterasse
  Drømmer du om ny udestue eller træterrasse så tag fat i Stig, 
  han laver det du godt ka’ li’

  Stig lytter til dine ønsker og
  kommer gerne med gode råd og finder muligheder, så jeg har fået en rigtig flot udestue som jeg glæder mig over hver dag.

  Efterfølgende har Stig lavet en stor flot træterrasse på 2 siden af mit hus, med tørreplads som den ene afslutning og træhegn incl. låge som den anden afslutning.

  Så er det tid til at udskifte min carport, det må dog vente til vi kommer ind i det nye år.

  Stig får klart anbefaling herfra.“

  Birgit Korsholm

  Opsætning af carport
  Vi fik opsat en ny carport.
  Vi fik en meget god og professionel betjening.
  Den skulle opsættes på eksisterende betonbefæstninger fra en tidligere carport.
  Den standard carport som vi fik leveret, blev meget fint tilpasset til de eksisterende befæstninger.
  Opsætningen blev leveret til den aftalte tid og pris.

  Stig Galberg Larsen

  Ring 40 15 80 62