Carporte/udhuse

Ny carport og udhus? Have- eller redskabsskur? Et anneks til sommerhuset?

Carporte og udhuse

Ny carport og udhus? Have- eller redskabsskur? Et anneks til sommerhuset?

Overlad det trygt til B.S. Byggeservice at bygge din carport eller dit udhus! Vi har 25 års erfaring med netop dette arbejde, og det kommer dig til gode i en effektiv og bundsolid opgaveløsning.

I 25 år har vi monteret carporte og udhuse på hele Sjælland og Lolland-Falster fra vores leverandør Davidsen. Det gælder både de 150 standardmodeller, som findes i Davidsens omfangsrige katalog – og en lang række af specialtilpassede løsninger. Vi spørger altid ind til vores kunders plan for deres carport eller udhus. Skal det isoleres nu eller senere? Skal taget forlænges, så der også bliver plads til en brændestabel? Skal der på sigt være plads til to biler?

Vi giver gode råd og vejledning til, hvordan carporten eller udhuset kommer bedst til at passe til kundens bolig – uanset om det drejer sig om et helårshus eller et sommerhus. Det gælder både, hvad angår brædder til beklædning og tagtype.

Vi har det hele på rygraden! Alle regler og forskrifter til monteringen, samt mål og lægteafstande ligger på rygraden, så vi hurtigt og effektivt kan udføre montagen – uden at skulle vende tilbage til vejledningen hvert andet øjeblik.

Som du kan læse mere om her– sørger vi også gerne for fliser til dit nye udhus eller en ny indkørsel, så det samlede indtryk løftes og dit projekt bliver klar til brug.

 

 

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Med base i Skibby kører vi til opgaver på hele Sjælland og Lolland-Falster samt Møn, hvis det giver mening for både os og kunden. Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Så får vi en god snak og finder sammen en løsning

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  B.S. Byggeservice har 25 års erfaring inden for tømrerfaget

  Anbefalinger

  Ny carport og have
  Vi kan på det varmeste anbefale Stig som jeres næste tømre eller total enterprice. Stig har opsat en flot carport med skur, 2 døre og isoleret gulv på 1,5 uge. Han er super dygtigt til sit håndværk, punktlig, overholder aftaler, til at stole på, kommer med alternative løsninger hvis det behøves/ønskes, altid i godt humør og ikke mindst ærlig. Udover vores caport har han også stået for at finde brolægger og gartner til omlægning af vores have og belægning hele vejen rundt om huset. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre håndværker 😀

  Anita Krauw

  Udestue og træterasse
  Drømmer du om ny udestue eller træterrasse så tag fat i Stig, 
  han laver det du godt ka’ li’

  Stig lytter til dine ønsker og
  kommer gerne med gode råd og finder muligheder, så jeg har fået en rigtig flot udestue som jeg glæder mig over hver dag.

  Efterfølgende har Stig lavet en stor flot træterrasse på 2 siden af mit hus, med tørreplads som den ene afslutning og træhegn incl. låge som den anden afslutning.

  Så er det tid til at udskifte min carport, det må dog vente til vi kommer ind i det nye år.

  Stig får klart anbefaling herfra.“

  Birgit Korsholm

  Opsætning af carport
  Vi fik opsat en ny carport.
  Vi fik en meget god og professionel betjening.
  Den skulle opsættes på eksisterende betonbefæstninger fra en tidligere carport.
  Den standard carport som vi fik leveret, blev meget fint tilpasset til de eksisterende befæstninger.
  Opsætningen blev leveret til den aftalte tid og pris.

  Stig Galberg Larsen

  Ring 40 15 80 62