Brolægning

Vi kommer altid med et fast tilbud og en fast pris

Brolægning

Når folk får bygget et udhus eller en carport, har de ofte et ønske om også at få lagt fliser i udhuset eller at få anlagt en ny indkørsel til carporten. Derfor har B.S. Byggeservice gennem en lang årrække leveret brolægning. I begyndelsen hovedsageligt i forbindelse med udhuse og carporte, men efterhånden også til forskellige former for haveanlæg, såsom fliseterrasser og havegange.

Vores kunder er typisk glade for, at vi tager os af flere opgaver, når vi nu alligevel er i gang på matriklen.

Læs mere om carporte og udhuse her

Brolægning handler først og fremme om at etablere en stabil bund, som forbliver stabil trods vind og vejr, samt den belastning, underlaget bliver udsat for. Dernæst skal fliserne selvfølgelig lægges præcist i det mønster, der er valgt. Alle kan måske nok lægge fliser, men det er til gengæld tydeligt at se, om arbejdet er gjort ordentligt. B.S. Byggeservice garanterer et flot og grundigt udført stykke arbejde, som holder længe.

Vi kommer altid med et fast tilbud og en fast pris. Her tager vi højde for det hele, så vores kunder ikke risikerer en ekstraregning. Det giver en god tryghed fra starten at vide, hvad projektet kommer til at koste.

Du er altid velkommen til at kontakte os med din brolægningsopgave – uanset om du er privat boligejer eller erhvervskunde.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Med base i Skibby kører vi til opgaver på hele Sjælland og Lolland-Falster samt Møn, hvis det giver mening for både os og kunden. Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave. Så får vi en god snak og finder sammen en løsning

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  B.S. Byggeservice har 25 års erfaring inden for tømrerfaget

  Anbefalinger

  Ny carport og have
  Vi kan på det varmeste anbefale Stig som jeres næste tømre eller total enterprice. Stig har opsat en flot carport med skur, 2 døre og isoleret gulv på 1,5 uge. Han er super dygtigt til sit håndværk, punktlig, overholder aftaler, til at stole på, kommer med alternative løsninger hvis det behøves/ønskes, altid i godt humør og ikke mindst ærlig. Udover vores caport har han også stået for at finde brolægger og gartner til omlægning af vores have og belægning hele vejen rundt om huset. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre håndværker 😀

  Anita Krauw

  Udestue og træterasse
  Drømmer du om ny udestue eller træterrasse så tag fat i Stig, 
  han laver det du godt ka’ li’

  Stig lytter til dine ønsker og
  kommer gerne med gode råd og finder muligheder, så jeg har fået en rigtig flot udestue som jeg glæder mig over hver dag.

  Efterfølgende har Stig lavet en stor flot træterrasse på 2 siden af mit hus, med tørreplads som den ene afslutning og træhegn incl. låge som den anden afslutning.

  Så er det tid til at udskifte min carport, det må dog vente til vi kommer ind i det nye år.

  Stig får klart anbefaling herfra.“

  Birgit Korsholm

  Opsætning af carport
  Vi fik opsat en ny carport.
  Vi fik en meget god og professionel betjening.
  Den skulle opsættes på eksisterende betonbefæstninger fra en tidligere carport.
  Den standard carport som vi fik leveret, blev meget fint tilpasset til de eksisterende befæstninger.
  Opsætningen blev leveret til den aftalte tid og pris.

  Stig Galberg Larsen

  Ring 40 15 80 62